nl en
Met SKLZ komt u verder
0
Winkelwagen
€ 0,00
Privacy AVG
XiEzDa Discountstore BV gevestigd aan Westerwerf 5a, 1911 JA Uitgeest, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

XiEzDa Discountstore BV
Westerwerf  5a
1911 JA Uitgeest
085-8773179


De Functionaris Gegevensbescherming van XiEzda Discountstore BV is te bereiken via info@i-shopz.nl

Werkend voor / onder de naam:
www.golfdiscountstore.nl
www.paintersworld.nl
www.sklz-traininig.nl
www.pure-traininig.nl
www.hetverkooppunt.nl
www.i-shopz.nl


Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Persoonsgegevens die wij verwerken

XiEzDa Discountstore BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- E-mailadres
- Betaalgegevens
- Bestelgeschiedenis
- Telefoonnummer (optioneel indien opgegeven)
- Geboortedatum (optioneel indien opgegeven)
- Geslacht (optioneel indien opgegeven)


XiEzDa Discountstore BV zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen voor commerciële doeleinden.

Uitsluitend met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over speciale aanbiedingen en acties. U geeft hiervoor toestemming wanneer u bij het plaatsen van uw bestelling het hokje 'Meld u aan voor de nieuwsbrief!' aanvinkt, handmatige aanmelding via de hoofdpagina van de webshops of op eigen verzoek XiEzDa Discountstore BV de aanmelding laat doen voor u. Als u niet langer op prijs stelt dat u onze nieuwsbrief ontvangt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@i-shopz.nl of uzelf uit te schrijven onderaan de nieuwsbrief. In onze systemen geven wij dan duidelijk aan dat u hier geen prijs op stelt en u deze nieuwsbrieven ook niet langer ontvangt.

XiEzDa Discountstore BV heeft voor de samenwerking met derden (verwerkings-) overeenkomsten afgesloten ter bescherming van uw persoonlijke gegevens. Hieronder vindt u een overzicht van de partijen die een deel van uw persoonsgegevens zouden kunnen verwerken en met welk doel:
  • Multisafepay: Verwerkt alle betalingen iDEAL, ING Homepay, Maestro, Belfius, KBC, Mister Cash, Sofort Banking, Visa, Giropay, Mastercard, EPS, American Express,VVV-Gift Card en VVV-Cadeaukaarten met uw naam en rekeninggegevens.
  • PayPal: Verwerkt alle PayPal betalingen met uw naam en rekeninggegevens.
  • Mailchimp: Verzending XiEzDa Discountstore BV nieuwsbrieven en uitschrijvingen via nieuwsbrief link met behulp van e-mailadres en optioneel verstrekte voornaam en/of achternaam.
  • Google Analytics: Verwerking statistieken website gebruik door te klikken registratie aantal bezoekers, snelheid, gebruikte apparaten, tijd van bezoek en advertentie gebruik. IP-adressen worden geanonimiseerd.
  • Postcode.nl BV: Verwerkt postcode met huisnummer en automatiseert straatnaam en plaatsnaam naar de webshops.
  • Webwinkelfacturen: Verwerkt Namen, bedragen, btw en factuurnummers ten behoeve van de boekhouding en financiële verplichtingen die hieruit voortvloeien.
  • Feedbackcompany: Ontvangt e-mailadres en naam voor geautomatiseerde feedback vragen na het afronden van uw bestelling op verschillende webshops. Dit kan op uw verzoek worden geannuleerd binnen 5 dagen na uw bestelling. Als u besluit uw beoordeling te delen dan zal deze zichtbaar zijn op https://www.feedbackcompany.com/nl-nl en vallen onder de verantwoordelijkheid van Feedbackcompany. Verwijdering of wijziging van de feedback kan uitsluitend via de Feedbackcompany. XiEzDa Discountstore heeft geen invloed op de geplaatste reviews en kan u uitsluitend vragen om een review te herzien op basis van nieuwe informatie of passende compensatie.  
Buiten bovengenoemde partijen heeft XiEzDa Discountstore BV het volledige beheer van uw gegevens en in eigen hand en zal zorgvuldig omgaan met alle verzamelde gegevens.

Graag wijzen we u ook op een aantal, voor u, belangrijke rechten, namelijk:
  • U heeft het recht om in te zien of na te vragen waarvoor uw gegevens worden gebruikt.
  • U heeft het recht op vergetelheid (het volledig laten wissen van uw persoonlijke gegevens).
Bij gebruik van het recht op vergetelheid raden wij u aan om uw administratie van al uw aankopen zorgvuldig te bewaren. Voor de nodige garantie, service of andere vormen van dienstbaarheid zal XiEzDa Discountstore BV afhankelijk zijn van uw administratie betreffende de aankopen en alle gegevens die hierbij zijn gebruikt.

Cookies
XiEzDa Discountstore BV gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren en de effectiviteit van advertenties meten. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Account
Als u bij XiEzDa Discountstore een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een veilige server. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend om u te informeren over uw bestelling(en). 
U heeft zelf altijd met uw inloggegevens toegang tot uw account en kunt uw gegevens te allen tijde wijzigen of aanvullen.


Contact
Als u contact opneemt met de klantenservice van XiEzDa Discountstore BV omdat u vragen of klachten heeft over de dienstverlening van alle webshops in het beheer van XiEzDa Discountstore BV, worden de gegevens die u hiervoor heeft achtergelaten opgeslagen, samen met uw vraag of klacht. Uw gegevens worden in dit geval uitsluitend gebruikt om u een reactie te geven op uw vraag of klacht en worden verder niet actief door ons gebruikt.

Beveiliging
XiEzDa Discountstore BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. We voorzien in administratieve, technische en fysieke veiligheidsmaatregelen om onbevoegde onthulling, gebruik, wijziging en vernietiging van persoonlijke gegevens te voorkomen. Systemen waarmee we werken zijn alle voorzien van wachtwoorden, die periodiek worden gewijzigd. We stellen alles in het werk om persoonlijke gegevens afdoende te beschermen tegen te verwachten risico’s.


Vragen
Indien u nog vragen heeft over de Privacy Policy van XiEzDa Discountstore BV, dan kunt u een e-mail sturen naar info@i-shopz.nl. We helpen u natuurlijk ook graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.


Disclaimer
Als u vindt dat onze websites niet in overeenstemming zijn met ons privacy statement, neem dan contact met ons op via mail info@i-shopz.nl of via telefoon 085-773179. Bij onregelmatigheden kunt u altijd melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wij werken graag mee om uw privacy te garanderen.

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van onze websites. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door XiEzDa Discountstore BV. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze websites besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op deze site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.


XiEzDa Discountstore BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Bedrijfsgegevens

SKLZ-Training
(XiEzDa Discountstore BV)
Kamer van Koophandel: 34232045
BTW nummer: NL8196.92.980B01
IBAN: NL43INGB0663469546
Swift/BIC: INGBNL2A
Paypal account: paypal@i-shopz.nl

Contact gegevens

Distributie / Servicecentrum
Westerwerf 5a
1911 JA Uitgeest
Nederland
Phone : +31 (0) 85-8773179
E-mail: info@sklz-training.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop