Met SKLZ komt u verder
0
Winkelwagen
€ 0,00

Levering en verzenden

Pakketten worden over het algemeen verzonden binnen 24 uur (werkdagen) na ontvangst van de betaling via DHL. Uw pakket is te volgen via de track en trace code die u ontvangt via de mail. Grote pakketten worden op een andere manier verstuurd dan kleine pakketten. Voor een groot pakket moet er iemand thuis zijn en wordt het niet bij de buren afgeleverd. Kleine pakketten worden via DHL for You verstuurd deze worden ook aangeboden bij de buren. Grote pakketten worden 2x aangeboden dit tussen 8.30 en 17.00 de kleine pakketten worden ook s'avonds aangeboden. De kleine pakketten worden 4x aangeboden.

Kleine pakketten kunnen ook naar een parcelshop worden verstuurd zodat u het pakket bij u in de buurt kunt afhalen. Dit staat automatisch vermeld bij het artikel. 

U krijgt van ons een verzendbevestiging per mail en een tracking code van DHL waarmee u de verzending eventueel kunt volgen.

De verzendkosten bedragen bij sklz-training € 5,-. Het maakt hierbij dus niet uit of u één of meer pakketjes krijgt.

Track en trace codes komen vaak in de spam folder terecht. Heeft u geen mail van ons ontvangen kijk dan in de spam folder.

Dozen zijn goed van formaat en uw items zijn goed beschermd.

Als u niet tevreden bent of u wilt een artikel ruilen kunt u contact met ons opnemen of het pakket retour sturen naar ons adres.

Gehele Benelux   DHL
I-Shopz BV
Westerwerf 5A
1911 JA Uitgeest
Netherlands
Tel :+31 (0)85 8773179

Bedrijfsgegevens

SKLZ-Training (I-Shopz BV)
Distributie en Showroom
Westerwerf 5a
1911 JA Uitgeest
Nederland
Phone : +31 (0) 85-8773179
E-mail: info@sklz-training.nl

Feedback Company


Uw positieve feedback wordt gewaardeerd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
© 2024 - Sklz-Training
Alle bedragen zijn inclusief BTW