Met SKLZ komt u verder
0
Winkelwagen
€ 0,00

Veilig betalen op het Internet bij SKLZ-training

Er zijn vele soorten betalingsmethoden mogelijk op internet.  U betaalt bij ons altijd vanuit een beveiligde omgeving. Wij zijn met onze nieuwe webshop in 2015 overgestapt naar Multisafepay.

iDEAL
Veilig en direct betalen op het Internet. iDEAL is de digitale betaalstandaard. Alle grote Nederlandse banken doen eraan mee. Als consument betaal je online je internet aankopen in de vertrouwde internetbankieromgeving. iDEAL staat gelijk aan digitaal pinnen: de betaling is direct van je rekening afgeschreven op de rekening van de winkel. Levertijden zullen korter worden door deze directe betaalmethode. iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. Deze nieuwe betaalmethode herken je aan het speciale vignet. Dit vignet vind je terug bij de winkelinformatie. Kijk hier voor een overzicht van de bij VERGELIJK.NL aangesloten winkels waar je met iDEAL kunt betalen of kijk voor meer informatie op de site van iDEAL.

Creditcards 
Veilig betalen met je creditcard wanneer: 
• er https in de browser staat in plaats van http; 
• er een hangslotje rechtsonderin het scherm staat.

Met een creditcard kopen is een heel snelle methode om online te betalen. Als je met je creditcard wilt betalen is het belangrijk om te weten of de creditcardgegevens via een beveiligde verbinding verstuurd worden. Met de SSL-codering (Secure Socket Layer) of SET-codering (Secure Electronic Transactions) beveilig je de persoonlijke gegevens tegen misbruik van derden. Wanneer je deze optie tegenkomt op een website, dan weet je dat je van een beveiligde server gebruik maakt. Het SSL-systeem maakt gebruik van een 40-bit code en is een van de veiligste standaardcoderingen in Nederland. In sommige gevallen is het versturen van gegevens via SSL niet mogelijk: computer- en internetconfiguraties (bijv. Provider, Firewalls, etc.) kunnen de toegang tot de SSL-server blokkeren. Daarom is er ook de mogelijkheid om gegevens onbeveiligd te versturen. Dit raden wij echter af. Of het betalingverkeer beveiligd is met SSL zie je aan het hangslotje dat rechtsonder in de menubalk van de browser verschijnt en aan het adres bovenin. Een beveiligde pagina heeft in plaats van "http" het adres "https" (de "s" staat voor "secure"). Daarnaast krijg je meestal een melding dat je gebruik maakt van SSL of SET of dat je doorverwezen wordt naar de beveiligde server. Betaal je met jouw creditcard op het Internet, dan zijn Nederlandse internetwinkels verplicht om te vragen naar de CVC-code. Dit is een extra veiligheidscontrole. Naast de SSL-sitebeveiliging die de gegevens op het Internet beveiligen, biedt de creditcardmaatschappij ook beveiliging: De meeste creditcardmaatschappijen zoals Visa en Mastercard verzekeren (automatisch) al uw aankopen en dat geldt ook voor aankopen op het Internet. En de maatschappij kan de transactie terugdraaien als er niet geleverd wordt. 
Om het betalen met creditcard nog veiliger te maken, werken zowel Visa als Mastercard aan de ontwikkeling van een systeem voor internettransacties dat te vergelijken is met internetbankieren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een coderingssysteem. De betaling wordt dan beveiligd door een wisselende getallenreeks. 

vvv-giftcardAfterpay_klein.png

Internetbankieren
Veilig betalen via je eigen online bank- of girorekening. Een betaalmethode voor mensen die een internetrekening hebben. Wanneer je voor deze optie kiest, word je ofwel direct doorgeleid naar jouw bank (Rabobank bijvoorbeeld) óf je krijgt per e-mail de betalingsgegevens toegemaild, waarna je op de vertrouwde manier direct online kunt betalen. Bij de ene bank wordt de betaling beveiligd door jouw elektronische handtekening die je per sms toegestuurd krijgt; bij de andere bank werkt de elektronische handtekening via een apart apparaatje dat je in je bezit hebt (bijvoorbeeld bij Rabobank). Het betaalresultaat volgt onmiddellijk. Een geslaagde betaling wordt zowel aan jou als aan de internetwinkelier bevestigd, zodat deze snel tot levering kan overgaan. Voorbeelden van internetbankieren: Rabo Direct Betalen, Girotel, ABN AMRO internetbankieren, SNS online. Lees ook de informatie bij iDEAL, het nieuwe digitale pinnen.

PayPal
PayPal (een onderdeel van eBay Inc.) is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op PayPal

Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. Uw aankoop kan zo snel naar u verstuurd worden. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal-rekening. Tegoeden op de PayPal-rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bank. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Koper en verkoper ontvangen direct na elke betaalopdracht van PayPal een bewijs van betaling in de inbox. Wanneer goederen niet geleverd worden, dan kan PayPal bemiddelen tussen de koper en de verkoper. 

Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Met PayPal betaalt u gratis bij vele webwinkels in binnen- en buitenland. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden, zoals soms wel bij andere betaalmethoden het geval is.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.golfdiscountstore.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.golfdiscountstore.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Belangrijkste gegeven is dus dat alle gegevens die noodzakelijk zijn om te kunnen betalen bij sklz-training.nl worden versleuteld via SSL (zie uitleg boven). Veilig en vertrouwd!!!

 

 

Multisafepay

Bedrijfsgegevens

SKLZ-Training (I-Shopz BV)
Distributie en Showroom
Westerwerf 5a
1911 JA Uitgeest
Nederland
Phone : +31 (0) 85-8773179
E-mail: info@sklz-training.nl

Feedback Company


Uw positieve feedback wordt gewaardeerd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
© 2024 - Sklz-Training
Alle bedragen zijn inclusief BTW