nl en
Met SKLZ komt u verder
0
Winkelwagen
€ 0,00

Retourneren en of ruilen

Retourneren conform de Nederlandse wet. Hieronder enkele uitzonderingen om klanten beter van dienst te zijn.

Voordat u een artikel retour gaat sturen dient u via de mail contact op te nemen met sklz-training. Afhankelijk van het formaat van de zending kunnen wij u na overleg per mail een label sturen die u kunt uitprinten en op de zending plakken dit geldt voor  Nederland. Voor Belgie kunnen wij een afhaalopdracht aanmaken zodat DHL de zending komt afhalen. Voor alle andere landen is deze service niet mogelijk.

Voor zendingen die groter dan 80cm zijn is een retourlabel niet mogelijk. Voor die pakketten kunnen wij een retourlabel aanmaken. Retouren worden dan afgehaald tussen 8.00 en 18.00. 

Heeft u een artikel ontvangen dat u retour wilt sturen dan kan dat binnen 30 dagen na aankoop van het product. Het product dient in nieuw staat te zijn en in de originele verpakking te zijn verpakt.

Het product mag niet gebruikt zijn. Voegt u bij de retourzending een kopie van de aankoopbon. Op de aankoopbon graag de reden vermelden van de retourzending.

U kunt zelf het pakket aan ons retourneren of wij kunnen na overleg het pakket bij u retour laten halen. Het afhalen gebeurt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 hiervoor kunnen wij geen tijden afspreken. Er moet dus iemand aanwezig zijn op de dag die is afgesproken. U mag een pakket ook altijd bij ons afleveren in Uitgeest.


Verder willen wij uiteraard graag dat u tevreden bent en zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Heeft u verder vragen over een retourzending neem dan contact met ons op.

Ruilen van en artikel:

Heeft u een artikel ontvangen dat u wil omruilen neem dan contact met ons op. Wij laten het wenselijke artikel bij u bezorgen en laten de eerdere zending ophalen door dezelfde transporteur.

Wij zijn de hele week telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 en op zaterdag van 12.00 tot 16.00.

SKLZ-TRAINING
Westerwerf 5a
1911JA Uitgeest

Telefoonnummer: +31 (0) 85 8773179

E-Mail: info@sklz-training.nl

 

 

Bedrijfsgegevens

SKLZ-Training
(XiEzDa Discountstore BV)
Kamer van Koophandel: 34232045
BTW nummer: NL8196.92.980B01
IBAN: NL43INGB0663469546
Swift/BIC: INGBNL2A
Paypal account: paypal@i-shopz.nl

Contact gegevens

Distributie / Servicecentrum
Westerwerf 5a
1911 JA Uitgeest
Nederland
Phone : +31 (0) 85-8773179
E-mail: info@sklz-training.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop